GODINE PROLAZE

Ne znam da li je neko od vas pratio divnu britansku seriju  „Godine prolaze“.Reč je o dvoje ljudi koji su u mladosti bili u kratkoj vezi, a sreću se ponovo u poznim godinama i započinju život u dvoje. Glavnu žensku ulogu tumači moja omiljena glumica Džudi Denč.

http://www.imdb.com/title/tt0105943/

Oni tako živuckaju i naizgled im se ništa ne dešava, a sve vrvi od života i lucidnosti, samo su im tela malo troma. Hja,da li troma ili možda svedena na optimalni ritam življenja?!

Pertle

Nemam pojma otkud ovakav uvod, ali godine zaista neumitno prolaze. Pa šta?! Šta ako su nam tela već malo posustala?! Još smo živi i to vrlo živi. Moj muž i ja smo zaključili da za nas više nisu koncerti na otvorenom, ali ima toliko drugih kulturnih događaja koje sa uživanjem možemo da pratimo .Nismo u trendu, ali ni demode. Klincima smo zanimljivi ,iako možda malo nejasni, vršnjacima i starijima od sebe delujemo neozbiljno.Teško nam je odrediti godine i svrstati nas u fah. Muškarac sa konjskim repom do pola leđa, a nije ni roker ni bajker ni svešteno lice  i žensko čeljade sa heklanom kapicom na glavi, a nije devojčica, kao ni ekstravagantna umetnica, nego zaposlena u državnoj službi. Zagonetno, vrlo zagonetno! Volim samo jedno – što svom detetu nismo dosadni.

 

Ostavite odgovor