O MENI

Zovem se Svetlana Prodanović. Živim u drevnom, malom ravničarskom mestu Baču, po kojem je čitava Bačka dobila ime. Reći ću par reči o sebi. Ostalo će vam se samo kasti, ako vas zainteresujem za Celepraktik. Uporna sam, osetljiva, radoznala, brza, nikad ista. Pružam samo tihi otpor, ali u tome istrajavam. Zanima me svaka aktivnost  kroz koju  mogu kreativno da se izrazim, od baštovanstva , kulinarstva, ručnog rada, do aktivnosti  u psihološkoj struci i oblasti porodične psihoterapije. Zagovaram zdrave navike, ali nisam fanatik. Iako sam pobornik tradicionalnog vaspitanja, smatram da odnos roditelj -dete pruža izvanredno polje mogućnosti za svakojake igre, ludiranja, performanse, eksperimentisanja, na obostranu korist i zadovoljstvo. Poslednjih godina  shvatam da je ovozemaljski život pust bez duhovnosti i jasne svesti o božjoj sveprisutnosti. Shvatila sam da što sam bliža Bogu, bliža sam  mravu, travki ili  klošaru.

. Oduvek sam volela da pišem. Pre tri godine slučajno sam  zalutala na fejsbuk, iako mi je bila namera da pokrenem svoj blog. Međutim, fejsbuk je postao moja strast, a strast, kao strast-zarobljava energiju i vreme. Nastupio je tenutak otrežnjenja.

Cele

 

18 mišljenja na „O MENI

  1. Svetlana, osamutila si me,
    Duboko dirnula I odusevila…Jedva cekam nove price…Samo napred, draga moja!
    Genijalnost I kreativnost se ne mogu sakriti.
    Ljubim te ,puno…

  2. Divno <3 Jos u skoli si me odusevljavala pisanjem ali si vremenom postala fenomenalna!Cestitam i samo tako nastavi!Obozavam da te citam 🙂 <3

    • Draga vaspi, hvala na podršci.Pisanje je moja terapija.Ako uspevam nekoga da ganem svojim rečima, onda je to duplo zadovoljstvo. Topao pozdrav!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *